Skip to main content

Shelters

Epic Shelters Blanca S4

Blanca S

Epic Shelter foto Blanca 6

Blanca

Epic Shelter foto Blanca L4

Blanca L

Epic Shelter foto Blanca XL3

Blanca XL

Epic Shelter foto Blanca XXL2

Blanca XXL

Caleta

Epic Shelter foto Codolar 5

Codolar

Epic Shelter foto Conta 3

Conta

Epic Shelter foto Es Vedra 3

Es Vedra

Es Vedra XS

epic-shelters-Jondal 6

Jondal

epic-shelters-Jondal XL 4

Jondal XL

epic-shelters-Llonga 3

Llonga

epic-shelters-Talamanca 1

Talamanca

epic-shelters-Talamanca XL 4

Talamanca XL

epic-shelters-Tarida 3

Tarida

epic-shelters-Vedella1

Vedella

Waarom een shelter en geen stretchtent?

Wat is nou eigenlijk het verschil tussen stretchtenten en onze shelters? Ze lijken ontzettend op elkaar, maar een shelter is kwalitatief beter en sterker. Want waar een stretchtent vaak van stof is, worden onze shelters gemaakt van PVC. Dit is sterk én heeft een lange levensduur. Dat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken, welke weersomstandigheden zich voordoen. Daarnaast zitten op alle shelters officiële bouwboeken met onder andere alle berekeningen met betrekking tot windbelasting. Shelters kunnen daarom wel tegen een (wind)stootje en bestendig tegen verschillende weersomstandigheden. Ontzettend veilig dus! Met een op maat gemaakte overkapping heb jij altijd de perfecte shelter voor jouw bruiloft, festival, horecagelegenheid of in de tuin. 

Een sfeervol dak boven je hoofd

Dat is een shelter. Het is de perfecte manier om jouw gasten of bezoekers te beschermen tegen een pittige regenbui, maar ook om een schaduwplek te creëren op een hete zomerdag. Doordat onze shelters zijn gemaakt van PVC, zijn deze optimaal bestand tegen invloeden van buitenaf. Bovendien kun je bij ons kiezen uit meer dan 13 verschillende soorten modellen met verschillende maten, kleuren en stijlen. 

Een shelter is dus niet alleen het perfecte dak voor jouw bezoekers: het is ook een ware eyecatcher. Gelukkig ben je bij ons op de juiste plek als je een overkapping zoekt die functioneel en sfeervol is! Naast ons uitgebreide assortiment aan shelters, bieden wij jou ook de mogelijkheid om een overkapping op maat te maken. Zo huur jij voor elke gelegenheid een échte shelter die past bij wat jij wilt. Onze shelters maken jouw event extra Epic. En wist je dat het ook mogelijk is om jouw logo op de shelter te laten zien? Wij maken het voor jou in orde!

Een shelter voor bruiloften, festivals en terrassen

Een shelter nodig voor je festival, op je horeca terras, voor je bruiloft of toch liever voor een overkapping voor thuis? We cover it all! Een shelter die in één klap een hele area overdekt als stage overkapping óf een kleiner formaat zodat jouw gasten droog op het terras zitten: de mogelijkheden en formaten van onze shelters zijn eindeloos. Om de kwaliteit van het terrein hoef je je geen zorgen te maken: onze overkappingen kunnen worden geplaatst op gras, zand, steen en zelfs beton.

Vraag een offerte aan voor jouw ideale overkapping

Shelters zijn de beste keuze voor elk event. Functioneel en sfeerbepalend. Wij hebben niet alleen een groot aanbod aan PVC shelters, maar ook de expertise en kennis om een shelter op maat te realiseren. Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag dan nu een offerte aan! Binnen 3 dagen ontvang je een antwoord en je hebt 30 dagen de tijd om deze te beantwoorden. Wij horen graag van je!

Download onze brochure

Bekijk het volledige assortiment shelters in onze brochure. Ontdek welke shelter perfect past op jouw evenement!

Brochure downloaden