Skip to main content

Wij zijn Epic∙Shelters

Ontstaan in 2014 toen eigenaar Gerard van der Velden dacht een shelter te hebben gehuurd voor een festival dat hij produceerde, maar er twee weken voor opbouw achter kwam dat er niets bevestigd was. Dit leidde tot het idee om een eigen shelter te ontwikkelen. Zo gezegd, zo gedaan, en twee weken later stond de eerst ontwikkelde shelter op Lakedance festival.

Door de jaren heen zijn wij enorm gegroeid, met als resultaat dat er nu keuze is uit 17 verschillende soorten shelters. Van kleine chillarea’s om te schuilen tegen de regen of de zon, tot volledige stageoverkappingen van bijna 650 vierkante meter. Inmiddels hebben wij over de 200 shelters op voorraad en staan wij jaarlijks op meer dan 300 evenementen in binnen- en buitenland!

Werken bij ons

Het merendeel van deze evenementen vindt in de zomer, tijdens het festivalseizoen plaats. Op piekmomenten hebben wij bijna veertig man personeel rondlopen. Wij kunnen dus altijd extra mankracht gebruiken! Werken bij EPIC∙Shelters betekent iedere dag weer op een nieuwe locatie werken in de buitenlucht. Dit kan gaan om het opbouwen van shelters op Tomorrowland of Defqon, maar ook om het opzetten van een shelter bij de lokale sportvereniging. Het is hard werken, maar vooral ook heel veel plezier maken. Benieuwd hoe een dag werken bij EPIC∙Shelters er uit ziet? Bekijk dan onderstaand filmpje!

Vacatures

Lijkt het jou ook helemaal fantastisch om op de vetste festivals in binnen- en buitenland te werken?! Wij kunnen altijd extra man- (of vrouw)kracht gebruiken! Neem contact met ons op of reageer op een van onderstaande vacatures.

Vacature

Projectleider

Vacature

Shelterbouwer

EPIC∙TEAM

De gezichten achter EPIC∙Shelters? Die zie je hieronder. Of het nou gaat om de ontwikkeling van nieuwe shelters, het georganiseerd houden van onze loods of de opbouw op locatie, dit team doet het. Iedere dag werken wij met de grootste passie samen met evenementorganisaties om de mooiste feesten en festivals mogelijk te maken. Wat ons team kenmerkt? Plezier, hard werken, flexibiliteit en in onze ogen het belangrijkste: vriendschap!

Gerard van der Velden

Eigenaar

Angela Lavrijssen

Financien

Max van Luytelaar

Sales

Stijn Vermeulen

Procesmanager

Kevin van de Pol

Loodsbeheerder

Max van den Broek

Lean & Safety Manager

Remco Stoffelen

Senior Projectleider

Max Ouwerkerk

Junior Projectleider