Skip to main content

Stretchtent voor jouw bruiloft gezocht? Ga voor een shelter!

Thuis of op locatie je bruiloft vieren?

Huur bij ons dé overkapping voor je trouwdag!

Offerte aanvragen

De mooiste dag van jouw leven: daar hoort een mooie overkapping bij. Eentje die stevig is en wel tegen een stootje kan. Je zult dan al gauw een stretchtent voor je bruiloft tegenkomen. Maar wist jij dat er iets beters bestaat dan het huren van een stretchtent voor jouw trouwfeest? Namelijk een shelter. Huur bij ons een shelter en zorg dat jij dé perfecte tent voor jouw bruiloft hebt! 

De perfecte stretchtent voor jouw bruiloft is een shelter

Op een van de mooiste dagen van je leven moet alles perfect zijn. Ook als het gaat om een dak boven je hoofd tijdens je bruiloft. Als jij een buitenbruiloft organiseert, wil je er zeker van zijn dat jouw gasten droog blijven en geen last hebben van de zon. En nog belangrijker, de tent moet er goed uit zien en passen bij het thema van de bruiloft. Daarom helpen wij jou op weg zodat je de perfecte tent kan huren. Wellicht had je een stretchtent voor je bruiloft in gedachten, maar wij hebben iets beters: een shelter!  

Het verschil tussen een stretchtent op je bruiloft en een shelter

Waarom is het beter om te kiezen voor een shelter in plaats van een stretchtent voor je bruiloft? Waar een bruiloft stretchtent van stof is gemaakt, bestaat een shelter uit stevig PVC materiaal. Dit is kwalitatief beter én heeft een langere levensduur. Daarnaast heeft een shelter een bouwboek voor de berekening, en een stretchtent voor je bruiloft niet. Naast dat onze shelters mooi en functioneel zijn, zijn ze ook zeker veilig! Jij hoeft je dus geen zorgen te maken op jouw geluksdag.

Shelters in allerlei soorten en maten

Daarom is een shelter dé perfecte oplossing als jouw bruiloft buiten plaatsvindt. Zo overdek je de ceremonie en het feest compleet en heb je geen zorgen over een regenbui die deze dag wil komen verstoren. Het weer kun je namelijk niet controleren! Ook als de hete zon tevoorschijn komt, zoek je makkelijk de schaduw op onder onze shelters. Bij ons heb je keuze uit meer dan 13 verschillende soorten en maten overkappingen voor jouw bruiloft.

Waar een stretchtent voor je bruiloft maar tot een bepaalde grootte gaat, gaan shelters tot oneindige groottes. Van overkappingen voor een klein tuinfeestje, tot een trouwfeest van een flink formaat: bij Epic Shelters ben je aan het juiste adres. Onze tenten worden bevestigd op elke soort ondergrond zoals zand, steen, gras en zelfs beton. Ook met verankering in de vorm van betonblokken maken wij dit voor jou in orde.

Wil jij meer weten over shelters huren voor jouw bruiloft?

De mooiste bruiloft tenten huur je bij ons! Wij hebben een uitgebreid assortiment zodat jij altijd een shelter huurt die bij jouw trouwfeest past. Zoek je net dat beetje extra? Ook als je een stretchtent op maat zoekt, is het beter om te gaan voor een op maat gemaakte shelter. Ook tenten voor jouw thuis, een festivaltent of horecatenten: we cover it all. Ga daarom voor een shelter in plaats van een stretchtent. Net zo functioneel, maar met wat meer opties. Ontdek de mogelijkheden en vraag gemakkelijk een offerte aan. 

Offerte aanvragen

Shelters

Epic Shelters Blanca S4

Blanca S

Epic Shelter foto Blanca 6

Blanca

Epic Shelter foto Blanca L4

Blanca L

Epic Shelter foto Blanca XL3

Blanca XL

Epic Shelter foto Blanca XXL2

Blanca XXL

Caleta

Epic Shelter foto Codolar 5

Codolar

Epic Shelter foto Conta 3

Conta

Epic Shelter foto Es Vedra 3

Es Vedra

Es Vedra XS

epic-shelters-Jondal 6

Jondal

epic-shelters-Jondal XL 4

Jondal XL

epic-shelters-Llonga 3

Llonga

epic-shelters-Talamanca 1

Talamanca

epic-shelters-Talamanca XL 4

Talamanca XL

epic-shelters-Tarida 3

Tarida

epic-shelters-Vedella1

Vedella