Skip to main content

Een unieke overkapping die perfect aansluit op jouw wensen. Dat regelen wij graag voor jou! Niet in de vorm van een stretchtent op maat, maar iets wat steviger én duurzaam is. Namelijk een shelter. En het mooiste van alles: wij maken een shelter die voldoet aan al jouw eisen. De perfecte overkapping laat jij op maat maken bij Epic Shelters!

Een stretchtent op maat of een shelter op maat?

Wat is nou eigenlijk het verschil tussen stretchtenten en onze shelters? Ze lijken ontzettend op elkaar, maar een shelter is kwalitatief beter en sterker. Want waar een stretchtent vaak van stof is, worden onze shelters gemaakt van PVC. Dit is sterk én heeft een lange levensduur. Dat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken, welke weersomstandigheden zich voordoen. Daarnaast zit er een bouwboek bij al onze shelters. Ze kunnen dus wel tegen een stootje! Met een op maat gemaakte overkapping heb jij altijd de perfecte shelter voor jouw bruiloft, festival, horecagelegenheid of in de tuin. 

Shelters voor elke gelegenheid

Er zijn verschillende situaties waarom je een shelter op maat wilt hebben. Net als stretchtenten, hebben shelters ook verschillende vormen en maten. Zit er dus niks bij uit ons assortiment, dan maken we een shelter op maat voor bij jouw in de tuin, voor jouw cafe of voor op een bruiloft. Deze oplossing is ideaal als jij een unieke overkapping zoekt, waar je nog lang mee vooruit kan! Wij helpen je graag met een shelter op maat. 

Wij hebben alle kennis voor een overkapping op maat

Een op maat gemaakte overkapping vraagt om de juiste kennis. Wij hebben daarvoor alles in huis bij Epic Shelters. Wij werken jouw idee uit tot in detail. Onze ontwerpers en constructeurs gaan voor jou aan de slag met een sterk design. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om full colour prints te maken in onze zeilmakerij. Zo vertalen wij vrijwel elk idee naar een passende shelter. Dit alles kan volledig berekend worden met bijpassend bouwboek. Wij maken voor jou een unieke en échte op maat gemaakte shelter.

Een stretchtent op maat? Een shelter is beter!

Een op maat gemaakte shelter is de beste keuze. In tegenstelling tot een stretchtent op maat, heeft een shelter betere kwaliteit vanwege het PVC zeil wat wordt gebruikt én een langere levensduur dan een stretchtent. Ook voegt het een stukje sfeerbeleving toe: of het bij jouw terras voor je café of restaurant is. Alles is mogelijk. Precies zoals jij hem in gedachte had. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van onze shelters? Neem dan eens contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen!

Offerte aanvragen