Skip to main content

De beste stretchtent voor jouw festival? Bekijk ook eens onze shelters!

Shelters die écht iets toevoegen aan jouw festival

Jouw ideale shelter huur je bij Epic Shelters. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan PVC Shelters en maken deze op maat voor jouw evenement.

Offerte aanvragen

Een stretchtent en een shelter hebben een gemeenschappelijke deler. Ze voegen namelijk zeker iets toe aan jouw festival! Bij ons vind je iets beters dan een stretchtent voor je festival, namelijk een shelter. Jouw ideale shelter huur je bij Epic Shelters. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan PVC shelters en maken deze op maat voor jouw event. Vraag nu je offerte aan. 

Shelters

Epic Shelters Blanca S4

Blanca S

Epic Shelter foto Blanca 6

Blanca

Epic Shelter foto Blanca L4

Blanca L

Epic Shelter foto Blanca XL3

Blanca XL

Epic Shelter foto Blanca XXL2

Blanca XXL

Caleta

Epic Shelter foto Codolar 5

Codolar

Epic Shelter foto Conta 3

Conta

Epic Shelter foto Es Vedra 3

Es Vedra

Es Vedra XS

epic-shelters-Jondal 6

Jondal

epic-shelters-Jondal XL 4

Jondal XL

epic-shelters-Llonga 3

Llonga

epic-shelters-Talamanca 1

Talamanca

epic-shelters-Talamanca XL 4

Talamanca XL

epic-shelters-Tarida 3

Tarida

epic-shelters-Vedella1

Vedella

Een plek om te schuilen is onmisbaar voor een festivalbezoeker. Een shelter kan en mag daarom niet ontbreken op een festival. Ze zijn functioneel en laten we niet vergeten dat ze ook sfeerbepalend zijn. Daarnaast zorgen ze voor de perfecte festival uitstraling. Kies daarom niet voor een festival stretchtent, maar voor een shelter. Shelters hebben door het PVC materiaal namelijk een betere kwaliteit én een langere levensduur, in tegenstelling tot een stretchtent voor jouw festival. Met onze overkappingen voeg jij daarom écht iets toe aan jouw festival.

Waarom is een shelter beter dan een stretchtent voor je festival?

Of het nu gaat om een festival met honderden of duizenden bezoekers, een overkapping is cruciaal! Het twijfelen tussen een stretchtent voor je festival en een shelter snappen wij. Ze hebben namelijk hetzelfde uiterlijk, maar toch zijn ze verschillend door het materiaal. Bezoekers zitten onder het materiaal van een shelter veilig, droog en in de schaduw. 

Shelters hebben net als stretchtenten verschillende modellen. Bij Epic Shelters hebben meer dan 13 verschillende modellen die als sfeervolle en functionele overkapping kunnen dienen. Overkappingen die gebouwd kunnen worden op verschillende ondergronden zoals gras, zand, steen en zelfs op beton. Bij ons huur je shelters in elk formaat en kunnen wij complete festival stages overdekken met een mooie overkapping. Van klein tot groot, we got it! Ziet er niks tussen? Dan maken we natuurlijk een overkapping op maat!

Een festivaltent op maat

Zowel shelters als stretchtenten hebben vaak een uitgebreid assortiment aan overkappingen. Mocht er niks bij het originele assortiment zitten, is er altijd een mogelijkheid om een overkapping op maat te laten maken. Zo creëer jij een festivaltent die exact past bij de sfeer en uitstraling van het evenement. Ons enthousiaste team staat klaar om voor jou een unieke overkapping te ontwerpen en te realiseren.

Ontdek waarom een shelter beter is dan een festival stretchtent

Het wordt dus geen stretchtent voor je festival, maar een shelter. We hebben een uitgebreid assortiment waar jij je perfecte shelter kan kiezen. Mocht daar niets tussen zitten, kan je altijd iets op maat laten maken bij ons. Of het nou voor jouw horeca terras, bruiloft of voor bij jouw thuis is. Alles is mogelijk. 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden, vraag dan gemakkelijk een offerte aan! Binnen 3 werkdagen krijg jij van ons een antwoord, waarna je 30 dagen de tijd hebt om hierover na te denken. En ben je nog steeds aan het twijfelen om voor een stretchtent of een shelter te gaan? Laat ons dan uitleggen waarom jij voor een shelter moet gaan.

Offerte aanvragen