Skip to main content

Ben je op zoek naar een festivaltent?

Je organiseert een festival en bent op zoek naar een geschikte festivaltent? Neem dan een kijkje op onze website. Epic Shelters heeft verschillende festivaltenten. Wij bieden diverse festivaltenten in verschillende groottes, vormen, kleuren en met of zonder bedrukking. Er zit altijd wel een festivaltent bij die geschikt is voor je festival! Ben je op zoek naar een overkapping voor je bezoekers? Dan kun je een kleinere festivaltent huren. Heb je echter een grote festivaltent nodig om de feestende menigte te voorzien van bescherming tegen weer en wind? Ook dan heeft Epic Shelters voldoende mogelijkheden.

Uitgebreid assortiment festivaltenten

We hebben maar liefst 12 verschillende shelters in ons verhuurassortiment. Je kunt kiezen uit de Jondal, de Caleta, de Codolar, de Conta, de Talamanca, de Vedella en de Llonga. Epic Shelters heeft gegarandeerd het perfecte dak voor je bezoekers. De verschillende shelters zijn in meerdere aantallen en kleuren gemaakt en direct leverbaar. Onze festivaltenten zijn populair als overkapping tijdens evenementen om bezoekers te beschermen tegen zon en regen. Maar je kunt onze populaire shelters ook inzetten als volledige area’s, foodarea’s of baroverkappingen.

Custom Made mogelijk

Wil je een festivaltent die perfect past binnen de sfeer van je festival? Een festivaltent geheel naar eigen ontwerp? Epic Shelters kan je idee omzetten in een toffe Custom Made Shelter. Met meerdere in-house constructeurs, zelfmakers en de mogelijkheid tot Full Color prints, zijn de mogelijkheden eindeloos. Buiten ons uitgebreide assortiment van festivaltenten kunnen we dus ook altijd meedenken met je eigen ideeën om deze tot uitvoer te brengen. Met een tent van Epic Shelters maak je zonder meer de blits tijdens je festival.

Meer weten?

Wil je direct een festivaltent huren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden! Heb je een of meerdere leuke tenten op het oog en wil je weten wat de kosten zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte op.

Offerte aanvragen

Shelters

Epic Shelters Blanca S4

Blanca S

Epic Shelter foto Blanca 6

Blanca

Epic Shelter foto Blanca L4

Blanca L

Epic Shelter foto Blanca XL3

Blanca XL

Epic Shelter foto Blanca XXL2

Blanca XXL

Caleta

Epic Shelter foto Codolar 5

Codolar

Epic Shelter foto Conta 3

Conta

Epic Shelter foto Es Vedra 3

Es Vedra

Es Vedra XS

epic-shelters-Jondal 6

Jondal

epic-shelters-Jondal XL 4

Jondal XL

epic-shelters-Llonga 3

Llonga

epic-shelters-Talamanca 1

Talamanca

epic-shelters-Talamanca XL 4

Talamanca XL

epic-shelters-Tarida 3

Tarida

epic-shelters-Vedella1

Vedella

Over Epic Shelters

Bij Epic Shelters ben jij aan het juiste adres voor een shelter voor jouw bruiloft, terras of festival. Wat je ook zoekt, wij hebben de perfecte overkapping voor jou.

Bezoekadres

Epic Shelters

Rooiseweg 12
5481 SJ Schijndel
+31 (0) 6 57 58 56 93
info@epicshelters.nl

Postadres

Kapelstraat 68
5466 PD Eerde

KVK nr. 62575252
BTW nr. 854872395B01