Skip to main content

Ben je op zoek naar een festivaltent?

Je organiseert een festival en bent op zoek naar een geschikte festivaltent? Neem dan een kijkje op onze website. Epic Shelters heeft verschillende festivaltenten. Wij bieden diverse festivaltenten in verschillende groottes, vormen, kleuren en met of zonder bedrukking. Er zit altijd wel een festivaltent bij die geschikt is voor je festival! Ben je op zoek naar een overkapping voor je bezoekers? Dan kun je een kleinere festivaltent huren. Heb je echter een grote festivaltent nodig om de feestende menigte te voorzien van bescherming tegen weer en wind? Ook dan heeft Epic Shelters voldoende mogelijkheden.

Uitgebreid assortiment festivaltenten

We hebben maar liefst 12 verschillende shelters in ons verhuurassortiment. Je kunt kiezen uit de Jondal, de Caleta, de Codolar, de Conta, de Talamanca, de Vedella en de Llonga. Epic Shelters heeft gegarandeerd het perfecte dak voor je bezoekers. De verschillende shelters zijn in meerdere aantallen en kleuren gemaakt en direct leverbaar. Onze festivaltenten zijn populair als overkapping tijdens evenementen om bezoekers te beschermen tegen zon en regen. Maar je kunt onze populaire shelters ook inzetten als volledige area’s, foodarea’s of baroverkappingen.

Custom Made mogelijk

Wil je een festivaltent die perfect past binnen de sfeer van je festival? Een festivaltent geheel naar eigen ontwerp? Epic Shelters kan je idee omzetten in een toffe Custom Made Shelter. Met meerdere in-house constructeurs, zelfmakers en de mogelijkheid tot Full Color prints, zijn de mogelijkheden eindeloos. Buiten ons uitgebreide assortiment van festivaltenten kunnen we dus ook altijd meedenken met je eigen ideeën om deze tot uitvoer te brengen. Met een tent van Epic Shelters maak je zonder meer de blits tijdens je festival.

Meer weten?

Wil je direct een festivaltent huren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden! Heb je een of meerdere leuke tenten op het oog en wil je weten wat de kosten zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte op.

Offerte aanvragen

Shelters

Epic Shelters Blanca

Blanca

Epic Shelters Blanca L

Blanca L

Epic Shelters Blanca XL Lieke van den Oord Festyland

Blanca XL

Epic Shelters Blanca XXL

Blanca XXL

Epic Shelters Caleta Losjes

Caleta

Epic Shelters Codolar Rossumedia Dreamfields Mexico

Codolar

Epic Shelters Conta Max Kneefel

Conta

Epic Shelters Es Vedra

Es Vedra

Es Vedra XS

Epic Shelters Jondal

Jondal

Epic Shelters Jondal XL

Jondal XL

Epic Shelters Llonga Kevin Decibel

Llonga

Epic Shelters Talamanca

Talamanca

Epic Shelters Talamanca XL

Talamanca XL

Tarida

Epic Shelters Vedela Fille Roelants Lief Festival

Vedella

Over Epic Shelters

Bij Epic Shelters ben jij aan het juiste adres voor een shelter voor jouw bruiloft, terras of festival. Wat je ook zoekt, wij hebben de perfecte overkapping voor jou.

Bezoekadres

Epic Shelters

Rooiseweg 12
5481 SJ Schijndel
+31 (0) 6 57 58 56 93
info@epicshelters.nl

Postadres

Kapelstraat 68
5466 PD Eerde

KVK nr. 62575252
BTW nr. 854872395B01