Skip to main content

Wil je een tent huren voor je evenement?

Epic Shelters heeft verschillende tenten beschikbaar met verschillende groottes, vormen, kleuren en met of zonder bedrukkingen. Er zit altijd wel een festival shelter bij die geschikt is voor het festival dat jij in gedachten hebt. Of je nu een gezellige sfeer wilt creëren voor bezoekers of juist voldoende schaduwplekken wilt realiseren, met een van onze kleinere shelters zit je dan helemaal goed. Heb je een grotere tent nodig om de feestende festivalgangers te voorzien van bescherming tegen weer en wind, dan heeft Epic Shelters ook voldoende mogelijkheden om een passende festival shelter uit te kiezen.

Uitgebreid assortiment festival shelter

Wij hebben maar liefst 12 verschillende shelters in ons verhuurassortiment, waaronder de Jondal, de Caleta, de Codolar, de Conta, de Talamanca, de Vedella en onze nieuwste aanwinst, de Llonga. Of je nu op zoek bent naar een grote, kleine, opvallende of juist onopvallende tent, Epic Shelters heeft de perfecte festival shelter voor je bezoekers. De verschillende shelters zijn in meerdere aantallen en kleuren gemaakt en leverbaar. Voorheen werden onze shelters voornamelijk ingezet als overkappingen op festivals en evenementen tegen de zon en regen, maar tegenwoordig zijn onze shelters ook populair als volledige area’s, foodarea’s of baroverkappingen.

Custom Made festival shelter mogelijk

Heb je een heel eigen idee of ontwerp, dan kan Epic Shelters dat idee omzetten in een toffe Custom Made Festiva Shelter. Met in-house constructeurs, zelfmakers en de mogelijkheid tot Full Color prints, zijn de mogelijkheden eindeloos. Buiten ons uitgebreide assortiment kunnen we dus ook altijd meedenken met jouw eigen ideeën om deze tot uitvoer te brengen. Er zijn dus volop mogelijkheden, bijvoorbeeld om een unieke overkapping op te zetten, of om juist opvallende marketing toe te passen op eigen ontworpen en custom-geprinte tent. Met een tent van Epic Shelters maak je zonder meer de blits tijdens je evenement.

Meer weten?

Bekijk dan onze festival shelters, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Heb je een of meerdere leuke tenten op het oog en wil je weten wat de kosten zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte op.

Offerte aanvragen

Shelters

Epic Shelters Blanca S4

Blanca S

Epic Shelter foto Blanca 6

Blanca

Epic Shelter foto Blanca L4

Blanca L

Epic Shelter foto Blanca XL3

Blanca XL

Epic Shelter foto Blanca XXL2

Blanca XXL

Caleta

Epic Shelter foto Codolar 5

Codolar

Epic Shelter foto Conta 3

Conta

Epic Shelter foto Es Vedra 3

Es Vedra

Es Vedra XS

epic-shelters-Jondal 6

Jondal

epic-shelters-Jondal XL 4

Jondal XL

epic-shelters-Llonga 3

Llonga

epic-shelters-Talamanca 1

Talamanca

epic-shelters-Talamanca XL 4

Talamanca XL

epic-shelters-Tarida 3

Tarida

epic-shelters-Vedella1

Vedella

Over Epic Shelters

Bij Epic Shelters ben jij aan het juiste adres voor een shelter voor jouw bruiloft, terras of festival. Wat je ook zoekt, wij hebben de perfecte overkapping voor jou.

Bezoekadres

Epic Shelters

Rooiseweg 12
5481 SJ Schijndel
+31 (0) 6 57 58 56 93
info@epicshelters.nl

Postadres

Kapelstraat 68
5466 PD Eerde

KVK nr. 62575252
BTW nr. 854872395B01