Skip to main content

Tent nodig voor je zakelijke event?

Een evenement voor je bedrijf?

Huur bij ons dé juiste tent voor je bedrijfsfeest!

Offerte aanvragen

Tent zakelijk event

Onze shelters zijn ook ideaal voor jouw bedrijfsevent. Een bedrijfsfeest op locatie? Zoals een nieuwjaarsborrel, een personeelsfeest of een open dag. En een deel daarvan organiseer je buiten? Het weer is natuurlijk niet te voorspellen, en daarom zijn onze shelters als overkapping ideaal.

Tent bedrijfsfeest

We hebben maar liefst 12 verschillende shelters in ons verhuurassortiment. In meerdere kleuren en maten. Zo heb je altijd een zeer stijlvolle tent bij je bedrijfsevent. De shelters zijn als overkapping erg praktisch en daarnaast ook gewoon mooi. Ondanks de weersomstandigheden kan met onze shelters iedereen droog staan in het geval van regen. Of, wat dacht je van de zon? Want de zon is op de zomerbarbecue van je zaak natuurlijk hartstikke welkom. Maar een beetje schaduw is op zo’n stralende dag ook fijn. Dan is een shelter ideaal. En ook belangrijk; de uitstraling. Onze shelters zijn praktisch, maar meteen ook een mooie aankleding, zodat jouw bedrijfsevent geheel in stijl is.

Shelter bedrijfsfeest op maat

Wij spreken je wensen en de mogelijkheden vooraf met je door. Welke tent in welke maat en welke kleur past perfect bij jullie bedrijf? Wat voor sfeer heb je in gedachten en op welke plek komt de overkapping te staan. Of heb je liever een shelter in de eigen huisstijl van jouw bedrijf? Een custom made tent met je eigen logo? Naast ons verhuurassortiment maken we ook shelters op maat: You name it, we create it! Maak je bedrijfsfeest EPIC!

Epic shelters

Epic is een Brabants bedrijf gevestigd in Veghel, Meierijstad. Centraal gelegen tussen Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Ons team bestaat uit enthousiaste, betrokken en gedreven werknemers. Met een flinke krachtsinspanning zetten we alle shelters met uiterste precisie én strak afgewerkt neer om ze enkele dagen erna weer zorgvuldig af te breken. Dit doen we in heel Nederland, België en Duitsland. Ook in Engeland en Oostenrijk zijn onze shelters te vinden. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken we met heel veel passie en inzet om te zorgen dat al onze shelters zo goed mogelijk én op tijd zijn opgebouwd. En daarmee wordt elk evenement strak en sfeervol van onderdak voorzien. Benieuwd naar ons en onze shelters? Neem gerust contact op.

Offerte aanvragen

Shelters

Epic Shelters Blanca S4

Blanca S

Epic Shelter foto Blanca 6

Blanca

Epic Shelter foto Blanca L4

Blanca L

Epic Shelter foto Blanca XL3

Blanca XL

Epic Shelter foto Blanca XXL2

Blanca XXL

Caleta

Epic Shelter foto Codolar 5

Codolar

Epic Shelter foto Conta 3

Conta

Epic Shelter foto Es Vedra 3

Es Vedra

Es Vedra XS

epic-shelters-Jondal 6

Jondal

epic-shelters-Jondal XL 4

Jondal XL

epic-shelters-Llonga 3

Llonga

epic-shelters-Talamanca 1

Talamanca

epic-shelters-Talamanca XL 4

Talamanca XL

epic-shelters-Tarida 3

Tarida

epic-shelters-Vedella1

Vedella

Over Epic Shelters

Bij Epic Shelters ben jij aan het juiste adres voor een shelter voor jouw bruiloft, terras of festival. Wat je ook zoekt, wij hebben de perfecte overkapping voor jou.

Bezoekadres

Epic Shelters

Rooiseweg 12
5481 SJ Schijndel
+31 (0) 6 57 58 56 93
info@epicshelters.nl

Postadres

Kapelstraat 68
5466 PD Eerde

KVK nr. 62575252
BTW nr. 854872395B01