Skip to main content

Wil je een tent huren voor je evenement?

Neem dan een kijkje op onze website. Wij hebben verschillende tenten beschikbaar met verschillende groottes, vormen, kleuren en bedrukkingen. Er zit altijd wel een tent bij die geschikt is voor het evenement dat je in gedachten hebt. Of je nu een gezellige sfeer wilt creëren voor bezoekers of juist voldoende schaduwplekken wilt realiseren, met een van onze kleinere shelters zit je dan helemaal goed. Heb je een grotere tent nodig om de feestende festivalgangers te voorzien van bescherming tegen weer en wind, dan heeft Epic Shelters ook voldoende mogelijkheden.

Uitgebreid assortiment

We hebben maar liefst 12 verschillende shelters in ons verhuurassortiment, waaronder de Jondal, de Caleta, de Codolar, de Conta, de Talamanca, de Vedella en onze nieuwste aanwinst, de Llonga. Of je nu op zoek bent naar een grote, kleine, opvallende of juist onopvallende tent, Epic Shelters heeft het perfecte dak voor je bezoekers. De verschillende shelters zijn in meerdere aantallen en kleuren gemaakt en leverbaar. Voorheen werden onze shelters voornamelijk ingezet als overkappingen op festivals en evenementen tegen de zon en regen, maar tegenwoordig zijn onze shelters ook populair als volledige area’s, foodarea’s of baroverkappingen.

Custom Made mogelijk

Heb je een heel eigen idee of ontwerp, dan kan Epic Shelters dat idee omzetten in een toffe Custom Made Shelter. Met in-house constructeurs, zelfmakers en de mogelijkheid tot Full Color prints, zijn de mogelijkheden eindeloos. Buiten ons uitgebreide assortiment kunnen we dus ook altijd meedenken met je eigen ideeën om deze tot uitvoer te brengen. Er zijn dus volop mogelijkheden, bijvoorbeeld om een unieke overkapping op te zetten, of om juist opvallende marketing toe te passen op je eigen ontworpen en custom-geprinte tent. Met een tent van Epic Shelters maak je zonder meer de blits tijdens je evenement.

Meer weten?

Bekijk dan onze individuele shelters, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Heb je een of meerdere leuke tenten op het oog en wil je weten wat de kosten zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte op.

Offerte aanvragen

Shelters

Epic Shelters Blanca

Blanca

Epic Shelters Blanca L

Blanca L

Epic Shelters Blanca XL Lieke van den Oord Festyland

Blanca XL

Epic Shelters Blanca XXL

Blanca XXL

Epic Shelters Caleta Losjes

Caleta

Epic Shelters Codolar Rossumedia Dreamfields Mexico

Codolar

Epic Shelters Conta Max Kneefel

Conta

Epic Shelters Es Vedra

Es Vedra

Es Vedra XS

Epic Shelters Jondal

Jondal

Epic Shelters Jondal XL

Jondal XL

Epic Shelters Llonga Kevin Decibel

Llonga

Epic Shelters Talamanca

Talamanca

Epic Shelters Talamanca XL

Talamanca XL

Tarida

Epic Shelters Vedela Fille Roelants Lief Festival

Vedella

Over Epic Shelters

Bij Epic Shelters ben jij aan het juiste adres voor een shelter voor jouw bruiloft, terras of festival. Wat je ook zoekt, wij hebben de perfecte overkapping voor jou.

Bezoekadres

Epic Shelters

Rooiseweg 12
5481 SJ Schijndel
+31 (0) 6 57 58 56 93
info@epicshelters.nl

Postadres

Kapelstraat 68
5466 PD Eerde

KVK nr. 62575252
BTW nr. 854872395B01