Skip to main content

Wil jij een stretchtent huren of ga je voor een shelter?

Shelters huren voor elke evenement

Huur gemakkelijk onze shelters voor jouw evenement. Jij vindt wat je zoekt in ons ruime aanbod tenten!

Offerte aanvragen

Voor jouw evenement wil jij de beste overkapping. Dan ga jij een stretchtent huren, toch? Wat nou als wij je vertellen dat wij iets beters hebben. Iets sterkers en duurzamers. Dan hebben wij het over onze shelters. Dat klinkt goed! Want ondanks dat een stretchtent en een shelter veel op elkaar lijken, zit er toch verschil in.

Bekijk onze shelters

Epic Shelters Blanca

Blanca

Epic Shelters Blanca L

Blanca L

Epic Shelters Blanca XL Lieke van den Oord Festyland

Blanca XL

Epic Shelters Blanca XXL

Blanca XXL

Epic Shelters Caleta Losjes

Caleta

Epic Shelters Codolar Rossumedia Dreamfields Mexico

Codolar

Epic Shelters Conta Max Kneefel

Conta

Epic Shelters Es Vedra

Es Vedra

Es Vedra XS

Epic Shelters Jondal

Jondal

Epic Shelters Jondal XL

Jondal XL

Epic Shelters Llonga Kevin Decibel

Llonga

Epic Shelters Talamanca

Talamanca

Epic Shelters Talamanca XL

Talamanca XL

Tarida

Epic Shelters Vedela Fille Roelants Lief Festival

Vedella

Een stretchtent huren of toch een shelter?

Het verschil tussen deze twee, zit hem in een aantal dingen. Een shelter is gemaakt van PVC materiaal, dat kwalitatief sterker en duurzamer is dan het materiaal van een reguliere stretchtent. Een shelter kan dus wel tegen een stootje! Om er voor te zorgen dat het allemaal veilig blijft, beschikt een shelter ook over een bouwboek voor de berekening. Veiligheid staat altijd voorop voor een onbezorgde dag!

Uitgebreid assortiment shelters

Of je nu op zoek bent naar een grote, kleine, opvallende of juist opvallende tenten, Epic Shelters heeft het perfecte dak voor jouw bezoekers! Of je nu een bruiloftstent zoekt, een tent voor een festival, voor jouw horecaterras een overkapping zoekt of een functionele shelter voor thuis, wij hebben het allemaal!

De verschillende stretchtenten zijn in meerdere aantallen en kleuren leverbaar. Onze stretchtenten zijn in te zetten als festivaltent, volledige areas, food areas of bar overkappingen. Een stretchtent huren kan eenvoudig via onze website.

Kies de beste shelter voor jouw evenement!

Wij hebben verschillende tenten die jij bij ons gemakkelijk huurt. Je hebt keus uit verschillende groottes, vormen, kleuren en bedrukkingen. Er zit altijd een shelter bij die geschikt is voor jouw evenement. Ga je juist voor een gezellige sfeer? Of wil je de bezoekers beschermen tegen regen en/of zonneschijn? Epic Shelters beschikt over voldoende mogelijkheden en helpt je graag verder!

Mocht je toch net niet vinden wat je zoekt binnen ons assortiment, dan maken wij graag voor jou een tent op maat!

Een stretchtent huren? Laat je verrassen door onze shelters!

Wil jij meer weten over de verschillen tussen een  stretchtent huren en onze shelters? Wij leggen jou dit graag uit! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook als je al een of meerdere leuke tenten op het oog hebt en wil  weten wat de kosten zijn, vraag dan gemakkelijk en  vrijblijvend een offerte op.

Over Epic Shelters

Bij Epic Shelters ben jij aan het juiste adres voor een shelter voor jouw bruiloft, terras of festival. Wat je ook zoekt, wij hebben de perfecte overkapping voor jou.

Bezoekadres

Epic Shelters

Rooiseweg 12
5481 SJ Schijndel
+31 (0) 6 57 58 56 93
info@epicshelters.nl

Postadres

Kapelstraat 68
5466 PD Eerde

KVK nr. 62575252
BTW nr. 854872395B01