Skip to main content

Sportevenement

Tent sportevenement nodig?

Huur bij ons dé shelter voor je sportevent!

Offerte aanvragen

Heb je een overkapping nodig voor de deelnemers van je sportevent? Of wil je onderdak creëren voor de bezoekers. Of misschien zoek je een tent voor de sponsoren van je sportevenement? Een shelter voor de ontvangst, de inschrijving, de prijsuitreiking of als VIP-tent?

Tent sportevent

We hebben maar liefst 12 verschillende shelters in ons verhuurassortiment. In diverse kleuren en maten. Hierdoor heb jij altijd een passende tent voor jouw sportevenement. Als overkapping erg praktisch en fijn. Sporters, vrijwilligers, sponsors en bezoekers kunnen heerlijk droog staan in het geval van regen. Of, wat dacht je van de zon? Want ook op de zonnige dagen zijn onze shelters ideaal vanwege de geleverde schaduw. En niet onbelangrijk; de uitstraling. Onze shelters zorgen, naast het praktische gemak, ook voor een mooie aankleding van jouw sportevenement.

Shelter sportevenement op maat

Wij spreken je wensen en de mogelijkheden van te voren met je door. Waar heb je welke tent voor nodig? Welke maat en welke kleur past perfect bij jouw sportevent? Wat wordt de functie van de shelter en waar komt de overkapping te staan. Wij denken met je mee! Het is ook mogelijk een tent in de gehele stijl van je sportevent te maken! Een custom made tent met een passend eigen logo? Naast ons verhuurassortiment maken we ook shelters op maat: You name it, we create it! Sportevent tent huren?  Maak je evenement EPIC!

Epic shelters

Epic is een Brabants bedrijf gevestigd in Veghel, Meierijstad. Dat ligt precies tussen Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. Ons team bestaat uit gedreven, enthousiaste en betrokken mensen. Met flinke krachtsinspanning zorgen we ervoor dat de shelters zeer precisie én strak staan. En we breken ze na afloop weer zorgvuldig af.  Dit doen we in heel Nederland, België en Duitsland. Maar onze shelters zijn ook in Engeland en Oostenrijk te vinden. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Met heel veel passie en inzet werken we om te zorgen dat al onze shelters goed  én op tijd zijn opgebouwd. Elk event voorzien we zo van strak en sfeervol onderdak. Benieuwd naar ons en onze shelters? Neem gerust contact op.

Offerte aanvragen

Shelters

Epic Shelters Blanca

Blanca

Epic Shelters Blanca L

Blanca L

Epic Shelters Blanca XL Lieke van den Oord Festyland

Blanca XL

Epic Shelters Blanca XXL

Blanca XXL

Epic Shelters Caleta Losjes

Caleta

Epic Shelters Codolar Rossumedia Dreamfields Mexico

Codolar

Epic Shelters Conta Max Kneefel

Conta

Epic Shelters Es Vedra

Es Vedra

Es Vedra XS

Epic Shelters Jondal

Jondal

Epic Shelters Jondal XL

Jondal XL

Epic Shelters Llonga Kevin Decibel

Llonga

Epic Shelters Talamanca

Talamanca

Epic Shelters Talamanca XL

Talamanca XL

Tarida

Epic Shelters Vedela Fille Roelants Lief Festival

Vedella

Over Epic Shelters

Bij Epic Shelters ben jij aan het juiste adres voor een shelter voor jouw bruiloft, terras of festival. Wat je ook zoekt, wij hebben de perfecte overkapping voor jou.

Bezoekadres

Epic Shelters

Rooiseweg 12
5481 SJ Schijndel
+31 (0) 6 57 58 56 93
info@epicshelters.nl

Postadres

Kapelstraat 68
5466 PD Eerde

KVK nr. 62575252
BTW nr. 854872395B01