Skip to main content

Evenementen shelter

Uitgebreid assortiment voor jouw evenement.

Offerte aanvragen

Met de onvoorspelbare weersvoorspellingen in Nederland is een shelter op je evenement een must! De shelters bieden schaduw bij zonneschijn én een droge plek bij regen. We cover it all! Epic Shelters heeft verschillende shelters beschikbaar. Shelters in verschillende groottes, vormen, kleuren en met of zonder bedrukkingen. Er zit altijd wel een evenementen shelter bij die geschikt is voor het evenement dat u in gedachten heeft. Of je nu een van onze kleinere shelters nodig hebt of juist een grotere tent wilt om de feestende evenementbezoekers te voorzien van bescherming tegen weer en wind; Epic Shelters biedt graag de juiste oplossing!

Uitgebreid assortiment evenementen shelter

We hebben maar liefst 12 verschillende evenementen shelters in ons verhuurassortiment, waaronder de Jondal, de Caleta, de Codolar, de Conta, de Talamanca, de Vedella en onze nieuwste aanwinst, de Llonga. Of je nu op zoek bent naar een grote, kleine, opvallende of juist onopvallende tent, Epic Shelters heeft het perfecte dak voor de bezoekers. De verschillende shelters zijn in meerdere aantallen en kleuren gemaakt én leverbaar. Voorheen werden onze shelters voornamelijk ingezet als overkappingen op festivals en evenementen tegen de zon en regen, maar tegenwoordig zijn onze shelters ook populair als volledige area’s, foodarea’s of baroverkappingen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Epic Shelters adviseert graag over het juiste gebruik van onze evenementen shelter.

Custom Made evenementen shelter mogelijk

Heb je een heel eigen idee of ontwerp, dan kan Epic Shelters dat idee omzetten in een toffe Custom Made Shelter. Met in-house constructeurs, zelfmakers en de mogelijkheid tot Full Color prints, zijn de mogelijkheden eindeloos. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, bijvoorbeeld om een unieke overkapping op te zetten, of om juist opvallende marketing toe te passen op jullie eigen ontworpen en custom-geprinte tent. Met een tent van Epic Shelters maak je zonder meer de blits tijdens je evenement.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Heb je een of meerdere leuke tenten op het oog en wil je weten wat de kosten zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte op.

Shelters

Epic Shelters Blanca S4

Blanca S

Epic Shelter foto Blanca 6

Blanca

Epic Shelter foto Blanca L4

Blanca L

Epic Shelter foto Blanca XL3

Blanca XL

Epic Shelter foto Blanca XXL2

Blanca XXL

Caleta

Epic Shelter foto Codolar 5

Codolar

Epic Shelter foto Conta 3

Conta

Epic Shelter foto Es Vedra 3

Es Vedra

Es Vedra XS

epic-shelters-Jondal 6

Jondal

epic-shelters-Jondal XL 4

Jondal XL

epic-shelters-Llonga 3

Llonga

epic-shelters-Talamanca 1

Talamanca

epic-shelters-Talamanca XL 4

Talamanca XL

epic-shelters-Tarida 3

Tarida

epic-shelters-Vedella1

Vedella

Over Epic Shelters

Bij Epic Shelters ben jij aan het juiste adres voor een shelter voor jouw bruiloft, terras of festival. Wat je ook zoekt, wij hebben de perfecte overkapping voor jou.

Bezoekadres

Epic Shelters

Rooiseweg 12
5481 SJ Schijndel
+31 (0) 6 57 58 56 93
info@epicshelters.nl

Postadres

Kapelstraat 68
5466 PD Eerde

KVK nr. 62575252
BTW nr. 854872395B01