Skip to main content

Custom Made

Een tent op maat?

Custom made shelters, you name it, we create it!

Offerte aanvragen

Een maatwerk tent?

Onze shelters zijn praktisch, mooi en erg divers! Handige overkappingen voor elk event. Heb je nou een speciaal idee voor een shelter? Of zit de juiste afmeting/model niet in ons standaard assortiment? Ook dan ben je bij Epic Shelters aan het juiste adres.

Maatwerk tent

We hebben maar liefst 12 verschillende shelters in ons verhuurassortiment. In diverse kleuren en maten. Maar is dat toch net niet wat je zoekt? Past de shelter niet precies op jouw plek? Of wil je echt totaal iets anders? Geen probleem, dan maken we toch een maatwerk tent, speciaal voor jou! Epic Shelters heeft ontwerpers, constructeurs en een zeilmakerij in huis. Hierdoor kunnen wij bijna ieder idee vertalen in een shelter op maat.

Custom tent

Compleet aangepast naar jouw wensen. You name it, we create it! Wil je graag een soort Talamanca maar is onze XL-versie nóg niet groot genoeg? Of had je iets compleet anders in gedachten? Top, dan maken we toch een maatwerk tent! Alle shelters worden berekend door onze constructeur en geleverd met een geldig bouwboek. Onze tenten voldoen aan de veiligheidseisen en zijn bijvoorbeeld van brandvertragend materiaal gemaakt. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Tent op maat

Onze shelters zorgen, naast het praktische gemak, zeker ook voor een mooie aankleding. Een gave uitstraling voor net dat beetje extra! We kunnen de custom made shelters ook ‘’full color’’ bedrukken in de door jouw gewenste huisstijl. Bijvoorbeeld met het logo van je bedrijf, voor jouw festival of bedrijfsfeest! Of heb je een speciale kleur in gedachten voor je sportevenement? Ook met bedrukken zijn er veel mogelijkheden. Een tent op maat? Regelen we!

Ontzorging

Laat ons je wensen horen! En dan spreken we graag de mogelijkheden met je door. Welke tent in welke maat en welke kleur past perfect bij jullie? Wat voor sfeer heb je in gedachten en op welke plek komt de overkapping te staan. We maken het! En regelen natuurlijk ook de opbouw. De maatwerk shelter wordt compleet opgebouwd en netjes afgewerkt. We cover it, customized!

Epic shelters

Epic is een Brabants bedrijf gevestigd in Veghel, Meierijstad. Centraal gelegen tussen Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Ons team bestaat uit enthousiaste, betrokken en gedreven werknemers. Met een flinke krachtsinspanning zetten we alle shelters met uiterste precisie én strak afgewerkt neer om ze enkele dagen erna weer zorgvuldig af te breken. Dit doen we in heel Nederland, België en Duitsland. Ook in Engeland en Oostenrijk zijn onze shelters te vinden. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken we met heel veel passie en inzet om te zorgen dat al onze shelters zo goed mogelijk én op tijd zijn opgebouwd. En daarmee wordt elk evenement strak en sfeervol van onderdak voorzien. Benieuwd naar ons en onze shelters? Neem gerust contact op.

Offerte aanvragen

Shelters

Epic Shelters Blanca S4

Blanca S

Epic Shelter foto Blanca 6

Blanca

Epic Shelter foto Blanca L4

Blanca L

Epic Shelter foto Blanca XL3

Blanca XL

Epic Shelter foto Blanca XXL2

Blanca XXL

Caleta

Epic Shelter foto Codolar 5

Codolar

Epic Shelter foto Conta 3

Conta

Epic Shelter foto Es Vedra 3

Es Vedra

Es Vedra XS

epic-shelters-Jondal 6

Jondal

epic-shelters-Jondal XL 4

Jondal XL

epic-shelters-Llonga 3

Llonga

epic-shelters-Talamanca 1

Talamanca

epic-shelters-Talamanca XL 4

Talamanca XL

epic-shelters-Tarida 3

Tarida

epic-shelters-Vedella1

Vedella

Over Epic Shelters

Bij Epic Shelters ben jij aan het juiste adres voor een shelter voor jouw bruiloft, terras of festival. Wat je ook zoekt, wij hebben de perfecte overkapping voor jou.

Bezoekadres

Epic Shelters

Rooiseweg 12
5481 SJ Schijndel
+31 (0) 6 57 58 56 93
info@epicshelters.nl

Postadres

Kapelstraat 68
5466 PD Eerde

KVK nr. 62575252
BTW nr. 854872395B01